The Limitless / R.I.C

The Limitless / R.I.C

The Limitless / R.I.C  zijn  onlangs opgerichte aparte entiteiten van Kris Rottiers.

De bedoeling is dat zaken zoals innovatieve projecten, ontwikkeling prototypes, patenten/octrooien, technologie-ontwikkeling, R&D,  aantrekken investeerders voor durfkapitaal, etc ... hierin zullen worden ondergebracht.

De eerste stappen zijn reeds verdiend in een eigen idee en Kris wenst dit in de nabije toekomst alleen maar verder uit te bouwen, gezien zijn zeer diepe interesse in innovatieve projecten die problemen oplossen en die mensen kunnen helpen in bepaalde sectoren.

De motto's waarin hij zeer sterk gelooft zijn "innovate or die" en "The best way of learning is by doing. Zijn eigen motto betreft "Be a calculated kamikaze".  De innoverende bedrijven /mensen zullen enkel maar de mensheid vooruit stuwen. Dus niet teveel nadenken, maar DOEN !

The Limitless en R.I.C en Kris Rottiers zijn zelf ook betrokken in de uitwerking van een eigen idee tot het werkelijke prototype, alsook in het meestappen via aandelen in een project voor de uitrol van een reeds bestaand product/dienst/ patent of voor het op zoek gaan naar venture capitalists voor innovatieve projecten en dit zowel Europees als wereldwijd. 

Voor deze zaken werkt The Limitless en R.I.C al samen met een vaste partner.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x