Testimonial Leo Van der Elst (ex-Rode Duivel) - Lobbyen & netwerken

Testimonial Leo Van der Elst (ex-Rode Duivel) - Lobbyen & netwerken

“Ik heb Kris leren kennen via een nauwe zakenrelatie van mezelf. Na het eerste gesprek was al duidelijk dat we op dezelfde golflengte zaten qua business.

Gezien ik incentives organiseer en bedrijven en verzekeringsmaatschappijen één van mijn hoofdtargets zijn, is gebleken dat Kris de juiste connecties heeft in deze wereld.

Uit ons gesprek kon ik concluderen, dat Kris een netwerker is en ervan houdt om zijn zakenrelaties kwalitatieve introducties te bezorgen om hun zo business te laten genereren, wanneer mogelijk.

Dit is duidelijk geworden, gezien Kris me had beloofd me te introduceren bij enkele zakenrelaties van hem met succes en op zeer korte tijd.

Hij hield me steeds op de hoogte per mail of per telefoon en de mensen waren duidelijk op de hoogte gesteld, zodat ik met een gerust gemoed contact kon nemen,gezien Kris de introductie al goed had voorbereid.

Hij brengt me ook steeds in contact met de beslissingsnemers, zodat ik en de andere  partij geen onnodige tijd verliezen. Zo heeft hij me op zeer korte periode al 4 kwaliteitsvolle introducties bezorgt bij mogelijke potentiële klanten.

Ik ben ervan overtuigd, dat we samen naar de toekomst toe nog een zeer prettige en productieve samenwerking uitbouwen.”

 

Manager Leo Van der Elst (ex-Rode Duivel) Stone Events

www.stone-events.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x